Web Analytics Made Easy - Statcounter

"برنامه‌ریز خوبی انجام دادیم و با هماهنگی همکارانم در اصفهان حتی برنامه ماه‌های آینده راهم تنظیم کردیم و از طریق ارتباطی که با آنها دارم در جریان تمام اتفاقات سپاهان هستم. "

به گزارش خبرنگار ایمنا، رحمان محمدی راد سرمربی تیم والیبال سپاهان برای مسابقات والیبال قهرمانی مردان آسیا با تیم ملی پاکستان به توافق رسید که پس از همکاری باشگاه سپاهان با این مربی، راد سکان هدایت تیم ملی والیبال پاکستان را برعهده گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی معتقد هستند که حضور رحمان محمدی راد روی نیمکت تیم ملی پاکستان باعث می‌شود تمرکز این مربی از تیم والیبال سپاهان خارج شود، خبرنگار ایمنا گفت و گویی با این مربی والیبال انجام داده که در ادامه می‌خوانید:

چه اتفاقی افتاد که تصمیم گرفتید به تیم ملی والیبال پاکستان بپیوندید؟

بعد از قهرمانی در مسابقات باشگاه‌های آسیا در سال ۲۰۱۹، رئیس فدراسیون والیبال پاکستان مذاکره‌ای برای تیم ملی این کشور با من داشت که برای سال ۲۰۲۰ همکاری خود را شروع کنیم، اما با توجه به کرونا تمام بازی‌های ملی تعطیل شد.

فدراسیون والیبال پاکستان چهار ماه پیش تصمیم گرفت برای مسابقات قهرمانی آسیا شرکت کنند که با من تماس گرفته شد و صحبت‌های اولیه را انجام دادیم. با توجه به اینکه با باشگاه سپاهان قرار داد داشتم این پیشنهاد را به هیئت مدیره و مدیرعامل باشگاه انتقال دادم و آنها هم نسبت به من لطف داشتند و همکاری کردند تا پایان مسابقات قهرمانی باشگاه‌های آسیا قرار دادی کوتاه مدت با فدراسیون این کشور ببندم، بعد از این مسابقات به اصفهان برمی‌گردم و کنار تیم سپاهان خواهم بود.

برخی اعتقاد دارند حضور شما در تیم ملی پاکستان باعث می‌شود دیگر تمرکز لازم را برای سپاهان نداشته باشید، نظر شما راجع به این موضوع چیست؟

برنامه ریز خوبی انجام دادیم و با هماهنگی همکارانم در اصفهان حتی برنامه ماه‌های آینده راهم تنظیم کردیم و از طریق ارتباطی که با آنها دارم در جریان تمام اتفاقات سپاهان هستم. زمانی که به اصفهان برمی‌گردم یک ماه بعد از آن لیگ شروع خواهد شد که در صورت امکان برنامه‌ریزی مسابقات تدارکاتی راهم انجام دادیم تا یک تورنمنت داخلی در اصفهان داشته باشیم و لطمه‌ای به تیم سپاهان وارد نخواهد شد.

شرایط والیبال پاکستان چطور است؟

والیبال و دیگر رشته‌های ورزشی در پاکستان تحت‌الشعاع کریکت و هاکی قرار گرفتند، زیرا مردم پاکستان به این دو رشته علاقه زیادی دارند، هر کجا را نگاه می‌کنیم هاکی و کریکت بازی می‌شود، در کریکت قهرمان جهان شدند و به سایر رشته‌ها توجه نمی‌شود. برای والیبال سرمایه گذاری و حمایت نمی‌کنند، لیگ منظمی ندارند و اکثر باشگاه‌ها ارتشی و دولتی هستند که فقط در تورنمنت‌های موقت شرکت می‌کنند. رسانه‌ها هم در این کشور به والیبال اهمیت نمی‌دهند و مردم ملی‌پوشان را کم می‌شناسند. فدراسیون والیبال پاکستان برای پیشرفت تلاش می‌کند ولی بودجه کافی ندارند و این تیم بعد از سال ۲۰۱۹ مسابقه‌ای نداشته و بدون هیچ بازی تدارکاتی وارد مسابقات شدیم که کار خیلی سخت بود. در بازی اول مقابل تایلند به پیروزی رسیدیم و هرچه پیش می‌رود شکل تیمی بهتری می‌شود که امیدواریم دوبازی بعدی را با پیروزی پشت سر بگذاریم تا در جمع چهار تیم پایانی باشیم.

بازی که مقابل ایران داشتید چگونه بود؟

از بازی تیم خودمان راضی هستم و با توجه به برنامه‌ای که داشتیم بازیکنان تمام تلاش خود را انجام دادند و با وجود شکست عملکرد رضایت بخش بود. پتانسیل تیم ایران بالاتر از پاکستان است و توقع می‌رفت که با چنین نتیجه‌ای پیروز شوند، تیم ایران شکل خوبی دارد، سطح بالا بازی می‌کنند، سرویس قدرتی و پرشی خوبی می‌زنند که باعث می‌شود حمله حریف تحت تأثیر قرار بگیرد و در دفاع منظم کار می‌کنند، برای آنها آرزوی موفقیت دارم.

حضور روی نیمکت پاکستان به تجربه شما اضافه می‌کند؟

حضور روی نیمکت پاکستان باعث شد من تجربه خوب بین‌المللی دیگر را کسب کنم، بودن در این رقابت‌ها افتخاری بود که شامل حال من شد و این تجربه‌ای که به دست می‌آورم در آینده کاری من تأثیر گذار است زیرا با فرهنگ، بازیکن، رفتار و شرایط جدید آشنا شدم. تلاش می‌کنم به این مجموعه که سه ماه کنار هم زحمت کشیدیم کمک کنم تا بتوانند آینده خود را بهتر کنند.

تمرینات سپاهان چگونه پیش می‌رود؟

تمرینات منظم و طبق برنامه پیش می‌رود، با همکاری که باشگاه سپاهان انجام داده تمام امکانات مورد نیاز فراهم شده و بازیکنان در کمال آرامش تمرین می‌کنند. تیم به آمادگی که باید رسیده باشد، رسیده و امیدواریم بدون مصدومیت دوران بدنسازی را تمام کنیم و وارد فاز جدید تمرینات شویم.

گفت و گو از: کیمیا گلیپرا _ خبرنگار سرویس ورزش

کد خبر 522322

منبع: ایمنا

کلیدواژه: والیبال تیم ملی والیبال والیبال ایران لیگ برتر والیبال تیم والیبال سپاهان تیم ملی والیبال ایران تیم والیبال فولاد مبارکه سپاهان پاکستان رحمان محمدی راد سپاهان مدیرعامل باشگاه سپاهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق والیبال پاکستان انجام دادیم تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۱۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش توسعه مسیر ترانزیتی ریمدان در رقابت گوادر-چابهار چیست؟

با توجه به اهمیت مرز زمینی ریمدان و نقش این مسیر در اتصال شرق به غرب، پینشهاد می شود اندیکشده‌‌ها و مراکز مطالعاتی، در خصوص توسعه این مرز و جایگاه آن در رقابت بنادر چابهار و گوادر گزارش های تحقیقاتی ارائه کنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، موضوع توسعه کریدورهای اقتصادی بحثی است که تاریخ طولانی در شکل‌دهی مناسبات تجاری و امنیتی ایران دارد. از گذشته یکی از محورهای اصلی اقتصاد ایران گسترش تجارت میان شرق و غرب و همچنین شمال و جنوب بوده است. طی سال‌های اخیر نیز تاکیدات زیادی بر این موضوع مطرح شده است.

در حال حاضر و بعد از تغییر کلان رویکردهای اقتصادی کشور بعد از شکل گیری ایده نظم جدید، به نظر می‌رسد که فرآیندهای اجرایی برای گسترش کریدورهای اقتصادی در ایران سرعت بیشتری به خود گرفته است. طی یک سال گذشته، در ابتدا روسیه برای بهره‌مندی از منافع ژئواکونومیک و ژئواستراتژیک کریدور شمال-جنوب و سپس چین برای فعال کردن مسیر آسیای میانه کریدور شرق به غرب ذیل ابر پروژه راه ابریشم جدیدBRI -وارد ایران شدند.

موقعیت استراژیک بندر چابهار مورد توجه چین و هند است

یکی از بنادری که در شهر چابهار از موقعیت استراتژیک مهمی برخوردار است، بندر شهید بهشتی است. این بندر به دلیل نقش مهمی که می تواند در تسهیل ارتباط شرق به غرب داشته باشد همواره مورد توجه دو قطب اقتصادی یعنی چین و هند بوده است. 

لازم به ذکر است بندر شهید بهشتی چابهار به دلیل اینکه می تواند از طریق دو کریدور ابریشم و کریدوری که از هند عبور می کند، شرق را از ترکیب مسیر های زمینی و دریایی به اروپا متصل کند، محل رقابت های منفی هم شده است. در واقع دو قدرت شرقی همواره برای توسعه این بندر رقابت دارند و در شرایطی یا هر دو نظر بر توسعه ی آن و یا هر دو بر عدم توسعه آن رقابت می کنند.

منطقه ی مرزی ریمدان کجاست و چه اهمیتی دارد؟

 گذرگاه مرزی ریمدان (مرز ریمدان-گبد) یک گذرگاه مرزی بین ایران و پاکستان است. این پایانهٔ مرزی در شهرستان دشتیاری استان سیستان و بلوچستان قرار دارد و با چابهار 120 کیلومتر فاصله دارد. در سمت پاکستان، این گذرگاه تا گوادر پاکستان حدود 70 کیلومتر، جیوانی 60 کیلومتر، پسنی 200 کیلومتر و کراچی 700 کیلومتر فاصله دارد و در انتهای بزرگراه ساحلی مکران (N-10) پاکستان قرار دارد.

گفتنی است پایانهٔ مرزی ریمدان در 29 آذر 1399، با حضور محمد اسلامی وزیر وقت راه و شهرسازی ایران و وزیر تولیدات دفاعی پاکستان به صورت رسمی افتتاح شد. بدین ترتیب این مرز از بازارچه به مرز رسمی تبدیل شد و امکان انجام تمام رویه‌های گمرکی با اختصاص کد گمرکی مستقل فراهم شد. مرز ریمدان ظرفیت و توانمندی مناسبی برای صادرات و واردات کالا، انتقال زائران پاکستانی و گردشگران و مسافران دارد.

ریمدان نقطه ی اتصال ایران به سیپک می شود؟

گفتنی است برخی کارشناسان مسائل ژئوپلتیک بر این باورند که توسعه مرز ریمدان و تبدیل این منطقه مرزی به یک مسیر ترانزیتی می تواند منجر به تقویت رقبای بندر چابهار در کشور های همسایه شود که این امر مشخصا به ضرر منافع ملی کشور است.

همچنین چندی قبل برخی رسانه های نزدیک به دولت تاکید کرده بودند، ریمدان، به سبب نزدیکی به مراکز تجاری پاکستان (650 کیلومتر با بنادر کراچی و 70 کیلومتر با گوادر)، این ظرفیت را دارد که در مبادلات تجاری 2 کشور نقشی راهبردی ایفاء کرده و به‌ عنوان یک نقطه حیاتی و حساس، می‌تواند ایران را به کریدور اقتصادی سی پک (چین و پاکستان) یعنی 37 درصد جمعیت جهان متصل کند.

لازم به ذکر است با توجه به سفر اخیر رئیس جمهور به پاکستان و تاکید طرفین بر ارتقای روابط تجاری، به نظر می رسد حساسیت ها در مورد این مرز زمینی که اتصال دهنده ی پاکستان به ایران است بالاتر رفته است.

لزوم ورود اندیکشده های غیر دولتی برای بررسی نقاط مثبت و منفی توسعه مرز ریمدان

از سویی دیگر همچنان نظر واحدی در خصوص نکات مثبت و منفی توسعه مسیر ترانزیتی مرز ریمدان در بین کارشناسان وجود ندارد. گروهی توسعه این مرز زمینی را موجب تضعیف بندر شهید بهشتی و تسهیل ارتباط زمینی تا بندر گوادر پاکستان می دانند و از این جهت موافق به توسعه مسیر ترانزیتی این مرز نیستند. گفتنی است به دلیل شراکت تنگانگ چینی ها با پاکستان و حضور آن ها در بندر گوادر چندان بعید نیست که تمایل شرقی ها به ارتباط بیشتر و تسهیل راه زمینی تا گوادر بیشتر از بندر شهید بهشتی باشد. البته گروهی دیگری از کارشناسان بر این باورند که توسعه مسیر ترانزیتی این مرز منجر به تقویت ترانزیت زمینی کشور در منطقه مذکور می شود. 

از همین رو لازم است تا  اندیکشده ها و مراکز مطالعاتی در این موضوع مهم ورود کنند و نتایج تحقیقات خود را در اختیار مقامات دولتی قرار دهند.

بنابراین به نظر می رسد اگر خروجی نهادهای پژوهشی و تحقیقاتی بر این امر باشد که توسعه ی این منطقه مرزی به نفع کشور است باید هرچه سریع تر نسبت به رفع موانع توسعه ترانزیتی از این گذرگاه مهم اقدام شود. برخی از این موانع شامل عدم حضور نماینده گمرک به طور شبانه روزی در منطقه، مشکلات متعدد در ثبت بار، معطلی چند روزه کامیون ها و رانندگان و فرآیند های طولانی اداری هست

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دوچرخه سواری کوهستان قهرمانی آسیا| ناکامی زنجانیان و قابلی در فینال دانهیل
  • رقابت نفس‌گیر قهرمانی در لیگ برتر؛ استقلال و پرسپولیس شانه‌به‌شانه، سپاهان در حسرت جام
  • باواریایی‌ها در قتلگاه مادرید
  • نقش توسعه مسیر ترانزیتی ریمدان در رقابت گوادر-چابهار چیست؟
  • رقابت ۵۷۲ تکواندوکار در مسابقات قهرمانی آسیا
  • آقاپور: «دی‌جی» تیم ملی فوتسال هستم!/ با درد بازی کردم
  • اعتراف یک استقلالی؛ بازیکن پرسپولیس تاثیرگذارترین ستاره لیگ است | هشدار در خصوص چهار بازی آخر استقلال
  • جمشیدیان: بازی‌های استقلال ساده‌تر از پرسپولیس نیست/ اورونوف تأثیرگذارترین بازیکن نیم فصل دوم است
  • نجات پرسپولیس ۱۰نفره از تله قائمشهر با دبل ارونوف / توقف خانگی سپاهان مقابل گزینه سقوط! / پیکان به‌سمت دره / تراکتور به جاده آسیا برگشت
  • بوکسور ارومیه‌ای قهرمان مسابقات جوانان آسیا شد