Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@03:18:37 GMT

مسابقات ۲۰۲۱ والیبال آسیا از فروردین آغاز می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۱۷۰۶۸

مسابقات ۲۰۲۱ والیبال آسیا از فروردین آغاز می‌شود

با اعلام کنفدراسیون والیبال آسیا (AVC)، در صورت فراهم شدن شرایط میزبان‌ها و پروازهای بین‌المللی، فروردین‌ ماه به عنوان زمان پیشنهادی شروع رقابت‌ها تعیین شد.

به ایسنا و به نقل از گزارش فدراسیون والیبال، در پی ادامه همه‌گیری و شیوع ویروس کرونا در آسیا و جهان، کنفدراسیون والیبال آسیا تمامی رویدادهای سال ۲۰۲۰ خود را لغو کرد و پیش‌نویس برنامه پیشنهادی برای سال ۲۰۲۱ قاره کهن آسیا را مرداد ماه سال جاری ارائه کرد که شامل ۱۸ رویداد والیبال سالنی و ساحلی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این برنامه در نشست هیات رئیسه جدید کنفدراسیون والیبال آسیا بازنگری شد و علاوه بر نظرخواهی از روسای فدراسیون‌های ملی کشورهای آسیایی، برای اعلام آمادگی نهایی میزبان‌ها و تیم‌های شرکت کننده، قید زمانی تعیین شد تا برنامه مسابقات به شکل نهایی نزدیک‌تر شود.

برآورد اولیه از پیام فدراسیون‌های ملی کشورهای آسیایی، برگزار نشدن مسابقات قهرمانی رده‌های سنی دختر و پسر آسیاست. بنابراین برای حضور نمایندگان قاره کهن در رقابت‌های قهرمانی نوجوانان و جوانان ۲۰۲۱ جهان، باید به رده‌بندی فدراسیون جهانی والیبال استناد کرد.

برای چهار رویداد قهرمانی باشگاه‌های مردان و زنان آسیا و قهرمانی مردان و زنان آسیا نیز برنامه پیشنهادی زیر مد نظر قرار گرفته است به شرطی که در تاریخ‌های تعیین شده، میزبان‌ها و تیم‌های شرکت کننده اعلام آمادگی کرده باشند.

مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های زنان آسیا از ۲۲ تا ۲۹ فروردین سال ۱۴۰۰ و قهرمانی باشگاه‌های مردان آسیا از پنجم تا دوازده اردیبهشت سال آینده به میزبانی تایلند برگزار خواهد شد. بیست و یکمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی زنان آسیا نیز بر اساس این برنامه از ۷ تا ۱۴ شهریورماه سال ۱۴۰۰ به میزبانی چین برگزار می‌شود. همچنین بیست و یکمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی مردان آسیا از ۲۱ تا ۲۸ شهریور سال آینده به میزبانی ژاپن برگزار خواهد شد.

این چهار رویداد به شرطی در تاریخ‌های ذکر شده برگزار می‌شود که تیم‌های شرکت کننده، از تاریخ ۲۶ دی تا ۱۲ بهمن امسال برای حضور در مسابقات اعلام آمادگی کرده باشند و شرایط کشورها نیز برای میزبانی از نظر کنفدراسیون والیبال آسیا مناسب باشد.

در نهایت، کنفدراسیون والیبال آسیا تا تاریخ ۳۰ بهمن برای برگزاری مسابقات قهرمانی باشگاه‌های زنان آسیا، تا ۱۴ اسفند برای برگزاری مسابقات قهرمانی باشگاه‌های مردان آسیا، تا ۳۱ خرداد سال ۱۴۰۰ برای برگزاری مسابقات والیبال قهرمانی زنان آسیا و تا ۱۴ تیر سال آینده برای برگزاری مسابقات والیبال قهرمانی مردان آسیا، تصمیم نهایی را خواهد گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واليبال کنفدراسیون والیبال آسیا کنفدراسیون والیبال آسیا مسابقات والیبال قهرمانی برای برگزاری مسابقات قهرمانی باشگاه مردان آسیا زنان آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۷۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای تحسین برانگیز فدراسیون تاج!

به گزارش "ورزش سه"، حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که سه‌شنبه‌ شب رسانه‌ای شد، نه‌تنها فضای فوتبال که جامعه ورزشی و هواداری را هم تحت‌تأثیر قرار داد؛ حکمی که برخلاف روال حاکم بر فوتبال و برخلاف ذهنیتی که حداقل در یک هفته اخیر ساخته شده بود، صادر شد.
داستان از بازی پرسپولیس و سپاهان آغاز شد؛ بازی حساس هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر که قرار بود‌ نتیجه‌اش در معرفی قهرمان لیگ نقش تعیین‌کننده‌ای داشته باشد. بازی با تساوی بدون گل به پایان رسید اما اتفاق جنجالی نه در زمین فوتبال که روی سکوها افتاد. دقایقی بعد از بازی، فضای مجازی چهره مرد موسپید‌کرده‌ای را به نمایش گذاشت که دور از همه آموزه‌های اخلاقی به تماشاگران زن توهین می‌کرد. البته این تمام ماجرا نبود چراکه ویدئو‌هایی هم از تنش‌های رخ‌داده روی سکوها بین هواداران مرد و زن منتشر شد و خیلی زود سروصداهای زیادی به راه انداخت. این ویدئوها نه رنگ‌ها که کل جامعه را متاثر و سؤال کلیدی را مطرح کرد؛ آیا قرار است این نوع رفتارها در ورزشگاه‌های فوتبال تکرار و توهین‌ها عادی شود؟ اما نگرانی اصلی چیز دیگری بود؛ اینکه با اتفاقات رخ‌داده در جریان بازی پرسپولیس و سپاهان، دوباره تماشاگران زن فوتبال با مشکل حضور در استادیوم‌ها روبه‌رو می‌شوند؟ طبق معمول سناریوهایی نوشته شد؛ بعضی مدعی شدند این اتفاق طبق خواسته گروهی که مخالف حضور زنان در استادیوم‌ها هستند، برنامه‌ریزی و اجرا شده و نتیجه‌اش به‌طور حتم حذف دوباره زنان است. بعضی از مخالفان دوباره میدان را خالی دیدند، جولان دادند و فریاد زدند که حق با ما بود و استادیوم جای زن نیست.

اما در بین تنش‌ها و شائبه‌هایی که ایجاد شد، کمیته انضباطی رأیی داد که دور از تصور بود. طبق این رأی، فصل آینده بازی‌های رفت‌ و برگشت 2تیم پرسپولیس و سپاهان در تهران و اصفهان بدون تماشاگران مرد و با حضور زنان برگزار می‌شود. این حکم را می‌شود بهترین حکم این کمیته در دهه‌های اخیر دانست؛ حکمی که با تحسین همگانی روبه‌رو شده است. در حافظه تاریخی نسلی که امروز با فوتبال درگیر است، تقریبا بیشتر حکم‌ها در حد جریمه و محرومیت بوده و با اعتراض همراه. اما این حکم هرچند گروهی از مردان را از حضور در 2بازی تماشایی محروم کرده اما فعلا معترضی ندارد؛ چرا‌که عادلانه به‌نظر می‌رسد و شاید از نظر خود مردان هم این رأی بهترین راه برای دلجویی از زنانی باشد که مورد توهین قرار گرفته‌اند.
این حکم زنان را به 2خواسته‌ای هم که در این چند سال داشته‌‌اند، می‌رساند. هر بار که موانعی برای حضور زنان در استادیوم ساخته شد، آنها پیشنهاد دادند که یکی دو بازی بدون مردان و فقط با تماشاگران زن برگزار شود. در آن روزهایی که واژه زن و استادیوم تابو بود، فکر کردن به این ایده و اجرایی‌کردن آن و حتی تصور تماشای یک استادیوم زنانه، اتفاقی ناشدنی بود. اما تجربه یک فصل برگزاری مسابقات با حضور تماشاگران زن، هرچند دست‌وپا شکسته، فدراسیون و دیگر مسئولان را مجاب کرده است که می‌شود بعضی از بازی‌ها را بدون مردان و فقط در حضور زنان برگزار کرد؛ همان کاری که در فوتبال همسایگانی نظیر ترکیه بارها تکرار شده است. شاید زنان الگوی بهتری از تماشاگران فوتبال را ارائه دهند.
در همه سال‌های گذشته فوتبال به‌عنوان ورزش مردانه معرفی شده که فقط مردان حق تماشای آن و حق اظهارنظر درباره آن را دارند. حتی در فصلی هم که باز سپاهان و پرسپولیس به‌خاطر بی‌اخلاقی روی سکوها، خارج از تهران و اصفهان و بدون تماشاگر بازی کردند، کسی به این فکر نبود که تماشاگران زن می‌توانند سکوها را پر کنند، چرا‌که زنان را دور از فوتبال می‌دیدند حتی با اینکه سال‌ها بود که زنان تیم ملی فوتبال داشتند. اما این حکم و البته استقبال پرشور زنان از بازی‌های لیگ نشان می‌دهد که این تفکر کم‌کم رنگ می‌بازد.
حکمی که صادر شده، غیر از زنان، برنده دیگری هم دارد؛ فدراسیون فوتبال. فدراسیون در این چند سال‌ و به‌خصوص در چند روز اخیر به ضدزن بودن متهم شده و اتفاق بازی سپاهان و پرسپولیس این شائبه را که مسئولان فوتبال با آغوش باز از حذف زنان استقبال می‌کند، تقویت کرد اما حکم کمیته انضباطی فدراسیون را تبرئه کرد و نگاه را به این نهاد تغییر داد.
از حالا می‌شود پیش‌بینی کرد و منتظر اتفاق ویژه‌ای در 2بازی فصل آینده بود. شاید در این 2بازی استادیوم آزادی 100هزار نفری نشود و نقش‌جهان روز خلوت‌تری را پشت‌سر بگذارد اما هم زنان تجربه جدیدی خواهند داشت و هم فوتبال ایران. از حالا زنان برای این 2بازی روزشماری می‌کنند.
منبع: همشهری

دیگر خبرها

  • رای تحسین برانگیز فدراسیون تاج!
  • تأثیری که بی‌حجابی در بدعاقبتی دارد
  • ۲۲ اردیبهشت زمان برگزاری مسابقات ووشو قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی مردان
  • ایران می‌تواند میزبان خوبی برای قهرمانی آسیا باشد
  • رقابت ۵۷۲ تکواندوکار در مسابقات قهرمانی آسیا
  • ۱۰ دلیل برای بی خوابی در زنان | یک زن چقدر به خواب نیاز دارد؟
  • بوکسور ارومیه‌ای قهرمان مسابقات جوانان آسیا شد
  • برپایی اردوی تیم ملی اسکواش آقایان در مشهد
  • جلسه‌ای مهم برای سپک تاکرا ایران/ تهران میزبان قهرمانی آسیا شد
  • رونمایی از خرید جدید شهداب برای فتح لیگ و آسیا